lørdag 25. februar 2012

Jeg smiler


Denne dagen har vært en helt fantastisk fin og solrik dag, og vi har vært ute og gått en lang tur i solskinnet.
Hvilken herlig tid vi går i møte...
*smil fra øre til øre*


1 kommentar:

 1. Kjære skjønne deg! Så herlig at dere har kost dere i solen og hatt glede av dagen! Det er godt når dagene er sånn :) Og ja, det er så godt å glede seg til våren. Jeg elsker våren!!! :)

  Tusen, tusen takk for nydelig kommentar inne hos meg, jeg ble så gla. Du aner ikke hvor mye du rørte meg. Tusen takk skal du ha - det varmet på en tung dag.
  Jeg vil veldig gjerne at vi kan følge hverandre! Ingenting er bedre enn det - og det er jo så herlig å høre at du også tror :) Det ble jeg desto mer gla for!
  Og du? Du skrev at du hadde lagt deg til som følger, men jeg finner deg ikke...Kan det være du har trykket på følg-knappen øverst på siden min? den virker ikke!! Grrr! Vil du være så snill å prøve igjen - på den følger-bolken som er til venstre på siden min?
  Legger meg til som følger her hos deg også jeg!! :)
  Og du, ang bildene...noen av dem lager jeg selv, noen er private bilder, og noen finner jeg på weheartit.com eller så googler jeg dem. Jeg bruker nokså mye tid på å finne/lage dem, så hvis det er noen spesielle du gjerne vil ha, så bare spør meg gjerne ;)
  Så håper jeg se deg innom hos meg igjen, da - jeg kommer fort tilbake hit!! :) Ønsker deg en nydelig helg videre, skjønne du! Gud velsigne deg!

  SvarSlett