lørdag 23. april 2011

Ut å gå


Ut på tur, aldri sur!

 Våknet til nok en dag med solskinn og det er bare kjempeherlig! Den blå himmelen gjør meg rett og slett - og helt enkelt GLAD! Har vært nærmest utsultet på solskinn i det siste.
Bildene jeg legger ut i dag er fra elvepromenaden. (Noen har dere sett før, men dere takler vel å se noe vakkert både to og tre ganger ? ;-)) Bildene ble tatt i fjor. Synes grønnfargen på løvet og gresset er så frisk; den er nærmest lysende irr-grønn, - akkurat slik grønt skal være om våren! Skyggene er også vakre og lekre der de lekende bukter seg bortetter stien... Det er så idylllisk her langs elva,  fredfullt og frodig. Vil du bli med meg på en bitte liten vandring......?


                                          
                                                                        
                                                                     
                                                                           
På elva ser vi ofte ender svømme rundt, - de holder seg alltid i nærheten av hverandre. Det er mange mennesker, unge som gamle, som bruker elvepromenaden til turgåing og trim. Det er flott å ta seg en joggetur langs elva. Om sommeren blir den dessuten brukt til bading, men da mest av ungene i nabolaget. Koselig er det også å sverme under løvtunge grener med kjæresten, for den som har det. Trekronene er høye ettersom mange av trærne er majestetiske og nesten strekker seg helt inn i himmelen.
    
                                                                         


   Idyllisk, ikke sant?
       
Har du noe sted i nærheten av der du bor som du kan bruke til rekreasjon og avkobling, til trim eller til å lade batteriene - eller må du dra langt for å kunne nyte Guds frie natur?
Jeg er heldig som har det så nært.

 God Påskeaften til dere alle!

 

2 kommentarer:

 1. Så skjønne bilder! Fikk lyst å pakke picknick-kurven og labbe i veg.
  Vi kan spraymale og dille så mye vi vil, men naturen selv slår vi aldri!
  Riktig god lørdag! :)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! Vi har Glommastien her hos oss, som går på begge sider av Glomma mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Veldig mange fine steder langs elva her også:)
  Skal passe på å ta noen bilder derfra i sommer:)

  Ha en fin påske videre..og kos deg!

  Klem Line E.

  SvarSlett