onsdag 6. april 2011

Påskepynt

 Kom på at jeg hadde enda et par bilder av selvlagde påskeegg jeg kunne vise dere. Fremgangsmåten er som i forrige egg-innlegg (31.03: Dekorering av egg). 
Det er bare å slippe fantasien løs og bruke det man har av materialer/stæsj; noteark, gamle tekster, fjær, knapper, pene blonder, hyssing. You name it. Bruk det du liker best og har til rådighet. Det er jo ikke noe som heter rett eller galt i denne sammenheng, så det er bare å gyve løs. 
Jeg synes det er kjempekoselig å sitte og pusle litt, klippe og lime. Det er vel anvendt tid, en investering i egen helse. Ofte har jeg litt hyggelig musikk i bakgrunnen eller noe annet positivt å lytte til, evt. noe å kikke litt på.
Det er så artig å lage noe med hendene, og det gir slik tilfredsstillelse å se at man får til noe. Man trenger slettes ikke være verdensmester for å bli fornøyd.

Våg å glede deg over det DU får til, enten det er innenfor det kreative eller på andre områder i livet!
Vær stolt av deg selv! 
Husk at du har noe ingen andre har og du kan noe ingen andre kan!
Bruk dine sterke sider, dine talenter og evner til å berike ditt eget og andres liv. Det gir overskudd og trivsel tilbake til deg selv.  

Lykke til om du vil prøve å dekorere et egg eller to, - kan hende du kan beholde ett selv og gi det andre til en venn som trenger en oppmuntring? Ingenting kan måle seg med å få en gave som er "hjemmelaget" med hjertet.
Og det er faktisk sant det som står skrevet; "Den som velsigner andre skal trives."


Ha en riktig fin onsdagskveld ;-)

1 kommentar:

  1. Hei, Tove! Så flott blogg!! Likte tapeten/bakgrunnen kjempe-godt:)

    NYdelige påskeegg!! Ha en fortsatt fin uke!

    KLEM KLEM
    Anette:)

    SvarSlett