torsdag 21. april 2011

Hagevandring i bilder en regnfull dag

Hagevandring forleden dag resulterte i noen bilder som jeg fikk lyst til å legge ut. Her regner det igjen i dag - definitivt innevær - og da er det ekstra godt å se på noen fargeglade bilder; bilder som viser at våren tross alt er kommet langt.

Synes igrunnen det er "rent" nok ute nå, -  det har vært unormalt mye regn her i vår! Skal bli kjempeherlig når sola kommer i morgen og godværet rigger seg til over Midt-Norge og Trøndelag. *I like*
Håper på sammenhengende godvær, sol og varme nå fremover helt til slutten av november *smiler* - kun avbrutt av noen regnskurer på nattetid ;-))Dette er de Stemorsblomstene jeg nevnte i et tidligere innlegg  som er blitt satt i en kasse på trappa sammen med mini Påskeliljer og blå Muscari. Se de "øynene" da, de flotte fargene... Bare så fantastiskt!


 Påskeliljer og  lilla-hvite Stemorsblomster i potte, blomstrer og blomstrer...


 Scilla ved husveggen....


Blåveisen blomstrer flere steder i hagen....

                                                                            
til glede for et hjerte som har lengtet lenge etter vår, sol og varme....

                                                       
Og så er Jordbær-rabarbraen kommet opp av jorda!  Den skal bli til herlig rabarbrakake (Piccabo) - med vaniljeis servert til - og syltetøy, når den tid kommer. Jordbærrabarbraen er søtere enn den vanlige typen...                Helt til slutt et par bilder av vår søte puse-frøken..... Koselig , ja!

                                                    

5 kommentarer:

 1. Regn nattetid och sol på dagarna. Vi satsar på det! :-)
  Så härliga bilder du visar, underbart när det börjar blomma utomhus.

  Önskar dig en God Påske!

  SvarSlett
 2. Hei Tove :)
  Samme vær her, regn og atter regn :) men du verden det gjør ingen ting når man ser slike herlige bilder som du viser her ღ ser ut som vi får bedre vær, i alle fall i følge langtidsvarselet :) NYDELIGE stemorsblomster, syns disse er så nydelige… tror jeg skal prøve meg på slike i år (jeg har ikke grønne fingrer) hihihi… og Blåveis da, som bare også er så fine ღ Søte bilder av pusen din også, jeg bare elsker pusekatter og ønsker meg mange, mange… Ønsker deg en fortsatt fin påske, og tusen takk for koselig ord på bloggen min ღ Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Så nydelige hagebilder du viser!
  Håper godværet kommer opp til dere snart.
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 4. Oisann! Jeg håper virkelig at dere får nyte sol i påsken dere også. Jeg sender oppover noen stråler til deg jeg.

  Ha en fin fin påske videre
  Påskeklemmer fra Elin:)

  SvarSlett
 5. Så fint det blommar hos er! Idag ska jag plantera ut vårblommor också! Det ser ut som om påskvädret i år blir soligt och fint...hoppas!

  GLAD PÅSK!

  Kram, Nicole

  SvarSlett