søndag 3. april 2011

Solfylt søndag med smak av sommer ;-)

For en D E I L I G dag vi har hatt! 
Værmeldingen sa regn, men det var skikkelig skivebom, for ikke å si bortebom og bombom.
Dagen i dag har rett og slett vært STRÅLENDE; sol fra nesten skyfri himmel og "snev av" sommertemperatur ;-) Det liker jeg..... Derfor har tre-fjerdedeler av dagen blitt tilbrakt utendørs, med blant annet kaffe og nybakt banankake i en varm kjøkkenkrok... og med en liten pusefrøken hoppende og sprettende rundt oss.
Skal hilse og si jeg ble litt skjelven da vi plutselig oppdaget pusefrøkena oppe på uthustaket; minst 10 (!) meter over bakken spankulerte damen frem og tilbake
( -CATWALK-) oppe på mønet. - Er det mulig?????????

"Halloooo, er det noen som ser meg? Her er jeg!!! Ho Ho, se HER! Opp! Opp! Her!" 
Skal hilse og si husbonden og jeg var veldig takknemlig og glad når hun var vel nede på bakken igjen. Jeg er glad for at englevakt også gjelder for småpuser ;-)
Bildet ovenfor av Sheeba (hebraisk, og betyr LØFTE, har jeg hørt) viser pusen på saueskinnspelsen i godstolen på TV-stua. Søt da ;-)) Ikke rart vi er glad i denne herlige skapningen.

Håper at du også har hatt en fin helg.
Ønsker deg en riktig god søndagskveld!
Her blir det fotball nå; Rosenborg-Stabæk.

 PS. Den aller første Scillaen i blomst kom forresten til syne i dag; et ørlite blått hode tittet frem inne ved muren. Liten detalj, stor glede!!!
Er våren kommet dit du bor?

2 kommentarer:

 1. Hei! Takk for fin helsing inne hos meg! Kjempesøt pusen din! Vi har plukka hestehov i dag! DET var flott å finne. Snøvklokkene har også endeleg kome opp av plenen!

  Ha ei fin ny veke!
  Klem,
  Elin :)

  SvarSlett
 2. åh, er det ikke herlig når værmelderene bommer (den veien)??

  her har tåka ligget tett hele helgen

  klem beate

  SvarSlett