fredag 22. april 2011

Langfredagstanker


Vi skriver i dag Langfredag 22.april - 2011. 
                                                             
                                                                          
Dette er et "ekte" Langfredags-maleri.
Et maleri om lidelsens sanne ansikt, om Guds grenseløse kjærlighet og nåde, men mest av alt om SEIER.
Maleriet har jeg malt selv, det er "født gjennom trengsel" - og jeg slet veldig med det, men så helt plutselig så jeg motivet tre frem foran meg - klart og tydelig. Fargene er rå, sterke og kraftfulle.

Jeg kaller det: "Sannelig, denne var Guds Sønn" 

Det er ett av meget få egne malerier jeg ALDRI kommer til å selge fordi det kommer direkte fra mitt hjerte og det representerer noe meget spesielt for meg....


                         
En sommerfugl - et av naturens aller vakreste under - får bli min Langfredagshilsen til dere - mine bloggvenner! Tenk på hvilken gedigen forvandling den gjennomgår før den kan løfte sine vinger og fly ut i frihet... Vakker og sterk!

DU er også en "sommerfugl i Guds hage", en one-of-a-kind sommerfugl. Enten du føler det slik eller ei, så er du det. Husk det! Gjem det i ditt hjerte! Det høres kanskje klisje-aktig ut, men det er sant. Det finnes kun EN av deg og derfor er du så verdifull.
Vi damer trenger høre at vi er vakre, og det avhenger ikke av størrelse; stor eller liten, tykk eller tynn... det spiller absolutt ingen rolle. Om du ikke får høre det av noen, så vit allikevel at du ER unik, du ER vakker! Du har noe ingen andre har og du kan noe ingen andre kan. Våg å tro det. La deg begeistre av det. La det komme frem og ut! Slipp sommerfuglen fri.
Fryd deg over livet og dagene som kommer. De er en gave til deg - selv om de ikke alltid er like gode. Noen dager er faktisk veldig tøffe og direkte onde. Men vi kommer oss igjennom dem også, en for en.... Våg å tro at gode tider ligger foran deg! Behold troen på livet og fremtiden: The best is yet to come. Det er veldig viktig, for våre tanker og ord styrer oss langt mer enn vi ofte er klar over. Så grip dagene som kommer. Fyll dem med mening. Fyll dem med liv. De er dine tegneark, -  og du har fargestiftene!
                                   


Langfredag er NÅDENS og kjærlighetens dag.
Nåde er noe vi får. Ufortjent.
Igjen og igjen.

Hver eneste dag kan vi starte på nytt; - nye og blanke ark. Herlig!
Husk at du er betrodd fargene - og det er DU som skal fargelegge!


Med ønske om en riktig god Langfredag!
Jeg håper solen skinner på deg i dag!
Klem ;-)

  

3 kommentarer:

 1. Takk for mange fine kommentarer hos meg.. Kjempefint maleri du har laget!

  Ha en super påskehelg!

  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. önskar dig en riktigt härlig Låång fredag!
  kram Marina

  SvarSlett
 3. Dette var virkelig gode ord en langfredag. Virkelig tankevekkende og sanne. Et gripende maleri du har malt også. Skjønner at det betyr mye for deg. God påske!

  SvarSlett