torsdag 20. oktober 2011

Potteplanter som passer inn interiørmessig


Planter myker opp miljøet. Planter renser luften og er et must i interiøret.
 Over ser dere en orkide som blomstrer og blomstrer, og en kaktus med knopper "på vent."
 Har mange forskjellige november(?)kaktuser; i sprek knallrosa, dus blekrosa, og lekker hvit... som nå står med massevis av sprekkeklare knopper rundt om i vinduskarmene. Gleder meg til de kommer ut. Blomstene er så fin i utformingen.

Jeg har begynt å like disse plantene, de er litt gammeldagse kan man vel si - men de passer kjempegodt inn i landstilen. Og så står de så lenge i blomst! Jeg planter to stk sammen i store potter, noe som gjør at de etter en tid bugner over av blomster.... smart, - om man liker det frodig!

Litt greit med noe annet enn bare grønne potteplanter også innimellom, - ikke sant? Litt variasjon. En liten "fargedert" inne gjør susen nå når det er så tidlig mørkt ute.
  Eller har du kan hende bare de grønne potteplantene som er siste skrik/IN blant bloggere i huset ditt?
Hadde vært gøy å høre hva du liker omgi deg med. Noen favoritt? 
;-)

Ønsker deg en god torsdag!
Klem fra husmor - og aller søteste pusen; Sheeba


3 kommentarer:

 1. Heisann!
  For en nyyydelig pus ♥
  Ja, det er koselig med blomster ♥ Her i huset går det mest i orkideer, hortensia og friske blomster(gjerne roser) til helgen, jeg har også endel grønne planter. jeg har blitt som min mor, og MÅ ha friske blomster til helgen(det er lagt inn i budsjettet *ler*)

  Ønsker deg en strålende dag! Klem fra Livy

  SvarSlett
 2. smukke billeder du har her på siden - og en rigtig sød kat.
  x
  Margit
  creative tail

  SvarSlett
 3. Aller først takk for melding hos meg, hyggelig at du vil være med på mitt gavedryss :-) Jeg krysser fingrene og håper du får ønsket ditt oppfylt, ser jo at nøstene passer inn hos deg...

  Apropos blomster, argh - jeg suser rundt med løkene i hagen og tenker knapt på interiøret, men karmene er fulle av pelargonia og urter og all slags greier som måtte inn. Det er sunt og trivelig, men stilig? ehhh

  Fortsatt fin aften :-)

  SvarSlett