torsdag 11. august 2011

Oh happy DAY(BED)

 
 
 
 

 Du store CABANA!!!
Så har også vi fått en CABANA - eller som jeg kaller det; DAYBED *smiler* 
- og det er ikke engang vårt påfunn heller!
Å skrive vi blir derfor ikke helt rett, for det er vår eldste sønn, A, som har fått laget seg en CABANA, men mor og far får lov til å bruke den ettersom den står her hjemme i vår hage. 

Vi er velsignet med to herlige og meget kreative sønner, og A hadde - da vi var bortreist på ferie - sammen med en snekker-venn laget seg en gedigen og solid CABANA, som nå står i vår hage og bare venter på flere solfylte, varme dager.... dager med skikkelig sydenstemning!
Etter en del slit (- er ikke bare enkelt å frakte en slik svær, solid sak fra ett sted i hagen til ett annet, så hele fire sterke karer måtte trå til på denne bærejobben ;-)) - ble den satt på en meget solrik plass hvor solen skinner fra tidlig morgengry til sen kveld. 
Gode madrasser er blitt kjøpt inn og nå mangler bare flere puter, gardinoppheng og gardiner, for det skal det jo naturligvis være! 

Håper vi får noen fine sensommerdager fremover så den kan benyttes til avkobling og avslapping også dette året. Kan hende får vi en "Indian summer" til langt ut i oktober...? Hvem vet! Det er lov å håpe!
Hvis ikke så vil det i allefall bli en laaaaang sesong neste år, fra tidlig vår.... 

Well done, A! Du er superkreativ. Artig at du finner på så masse gøy! 
;-)
Ønsker alle som stikker innom en fin torsdag!
klem Tove

1 kommentar:

  1. Ser helt fantastik fin ut! Kan tenke meg at det er deilig å ligge der å hvile seg..
    Klem

    SvarSlett