torsdag 25. august 2011

Nye gamle Jesus - bilder


Her er de to siste bildene jeg kjøpte på loppis tidligere i sommer, den loppisen jeg har vist bildefunn fra før også. (Det øverste bildet har dessverre fått inn litt ekstra "solskinn," ser jeg ;- (  men litt sol takler vi, ikke sant?  Må nok kjøpe meg ekstern blitz snart...)

Du husker vel Kongefamiliebildene og det litt merkelige barnebildet? Alle bildene fikk jeg til en meget god pris. Herlig!!! Disse to her er som dere ser med motiv fra Bibelen. Jeg liker dem veldig godt og de skal selvsagt få en flott plass her hjemme! Alle de fem bildene fra denne loppisen var forresten ferdig innrammet og i orginalrammer, noe jeg synes er kjempefint. Det øker verdien på dem i mine øyne. Rammene/innrammingen sier forøvrig mye om hvor gamle bildene er.

Er de ikke fine? Jeg føler meg velsignet jeg!
Ha en fin torsdag alle sammen!
T;-)ve

4 kommentarer:

 1. Hei på deg :)
  Nydelige bilder, bare elsker slike :)
  Litt morsomt at jeg også har laget et innlegg om jesusbilde i dag, var så heldig å få et hos min svigermor å syns det var utrolig vakkert :)

  Ønsker deg en fortsatt fin dag
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 2. Jesusbilder er flotte å se på, har veldig lyst på et å ha på soverommet, men har ikke funnet et passende et enda..

  Du var heldig med dine funn ja :D

  Ha en fin Torsdag!

  SvarSlett
 3. Kjempefine Jesus-bilder, og en skjønn blogg du har!! Fant deg gjennom Elisabeth's idyll. :) Må nok innom deg flere ganger ser jeg :)

  SvarSlett
 4. For noe fine loppiskupp. Der var du heldig. Likte særlig godt det øverste, helt fantasktiske farger!!! fin blogg! Hilsen Anne Lise

  SvarSlett