fredag 19. august 2011

Himmelsk gave og hjerterom


Dette meget spesielle og vakre ikonet fikk jeg helt overraskende i gave av eieren av en Bok - og papirbutikk jeg/vi var innom et par ganger da vi var på ferie på Kreta i sommer. 

Det har fått en helt spesiell plass i mitt hjerte fordi damen som ga meg det var et fantastisk varmt og elskverdig, ja rett og slett et nydelig menneske. Hun åpnet sitt hjerte for oss, og viste genuin interesse for våres ve og vel en dag gradestokken viste over + 40 grader (hot!) og vi kom spaserende til hennes koselige butikk.
Gaven var bare en av mange hyggelige minner fra besøket hos henne, og hun har definitivt satt dype og varige spor i mitt hjerte....

"Den som velsigner andre skal trives", står det i Ordspråkene i Bibelen.
Kanskje det er derfor hun trivdes så godt med butikken sin, - butikken som var hennes hjertebarn??? 

Vakre T P! Full av omtanke og godhet. Alltid i mitt hjerte * ;-) * Håper vi sees igjen snart....

2 kommentarer:

 1. Hei
  Utrolig vakkert ikon. Jeg fant kom hjem med en liten fuigur av Maria men den måtte jeg nok fint betale for selv ( 4 euro så jeg ble ikke akkurat fattig he he)
  Noen blogglister har tatt den nye bloggadressen min med mens andre har ikke. Jeg viste ikke hvordan jeg skulle gå frem for å gi dere bloggere som jeg selv ofte er innom beskjed. Føler selv det var litt frekt å mase om at dere skulle gjøre det for meg osv...he he. Men responsen jeg har fått har vært helt fantastisk. Å jeg som grua meg som en hund for å mase på dere andre om dette. Dere er noen utrolig flotte damer. Jeg er heldig som har slike blogg venner jeg . Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 2. fint vers fra ordspråkene, du ref til..
  og så heldig du var fikk dette ikonet, nydelig...
  klem,magny

  SvarSlett