lørdag 8. mars 2014

Pink roses for a beautiful lady...Gratulerer med Kvinnedagen alle sammen -
 og spesielt dere som feirer den med brask og bram!
Her i huset er det ingen spesiell markering av dagen som nok vil forbigåes i stillhet.
Men stilt har det ikke vært her i natt - ei heller nå på morgenkvisten.
Har vært en stormfull natt hos oss hvor vinden har ult rundt hushjørnene og rusket skikkelig i trærne, så nattesøvnen ble litt av og på av den grunn.


Men nå altså en ny dag.
Venter besøk av prinsessen om litt.
Blir stas. ;-)
Hun vil sikker "kainne"; les: tegne. Og når hun har tegnet litt - mest streker frem og tilbake/ned og opp - peker hun på kunstverket og sier: "Schjå, schjå!" Er bare såå stolt! Og da er det viktig med bekreftelse fra "bess" på det hun har laget. Ros selvfølgelig! Ser hvor glad hun blir når vi sier det var en fin tegning. Hun er kun 20 mnd. gml. men ELSKER altså å tegne. 
Kan hende er det en kunstnerspire vi ser vokse til? Hi hi.
Artig er det iallefall, for kofferten med fargeblyanter og tegneblokka er noe av det første hun leter opp når hun er her. 
Og så danser hun litt... er jo full av musikk hele jenta! Stolt bestemor, tenker du kan hende. Javisst, kjempestolt! Elsker denne skjønne skapningen som fyller våre liv med så mye takknemlighet og glede, - hun forgyller rett og slett hverdagene!
Å bli bestemor/bestefar er bare helt fantastisk; det er en gave i seg selv!Fineste lørdagen til dere alle!2 kommentarer:

 1. Klart vi er stolte, vi besteforeldre. Å være bestemor/bestefar er helt spesielt. Helt annerledes enn det å være foreldre! Mer intenst, tror jeg. Jeg nyter hvert øyeblikk sammen med mine.
  Kos deg med din vakre lille prinsesse!

  God helg fra Vigdis

  SvarSlett
 2. Og hva var vel livet uten bestemødre sier nå jeg!!!!Gode,varme,trygge,kjærlige bestemødre som alltid har tid :)
  Toveklem :)

  SvarSlett