mandag 3. mars 2014

Denne tiden av året er en av de flotteste hva tilgang på blomster angår. Synes nå jeg...
 Jeg elsker LØKplanter!
 Har en forkjærlighet for de som går i hvitt og blått (f.eks. Perleblomster, Scilla....) men klarer jo ikke annet enn å bli superglad av minisoler i form av små Påskeliljer i potte.
Gult er jo en kvikk farge - den LYSER opp over alt!


Det er bare så herlig å vite at det går mot vår og at vi nå er i den første vårmåneden.
 I går måtte vi ut med vannslangen og vanne Rhododendrumene våres. Det er bare knalltørt her hos oss så da tenker jeg at KRISEVANNING  er et must. Det er jo masse knopper på disse buskene og jeg vil ikke at de skal gå til dundas... Forresten så ønsker jeg meg en hage full av Snøklokker, så tror jeg må investere i og plante en haug små løk til høsten.... Det er bare sååå fint! Har jo blå Scilla spredt mange steder, men det er noe helt spesielt med Snøklokkene...
Her er himmelen høy og blå og solen skinner også i dag - vært 20 pluss i solkroken lenge lenge i dag -  men det var bare rundt null grader i morges så nettene er kjølig!
Så hyggelig å se at det stadig kommer flere og flere besøkende innom bloggen (!) og velkommen også til de som velger legge seg som følgere! Kjempestas!
Moro å se at folk kommer igjen og igjen...Ønsker alle en fin ny ukestart - mandag - og blanke ark dere!!!

3 kommentarer:

 1. Løkplanter er liksom en del av våren.
  Og gult er kult :)

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 2. måtte heve brynene når jeg leste at du var ute og vannet??? ....vi har 1.5 meter med snø, hvit over alt enda! og vi har ikke sett solen på nesten 2 mnd.
  nå er jeg så lei, og misunnelig på alle som driver ute i hagen ....og ting spirer.

  klem tone

  SvarSlett
 3. Kom hjem fra vinterferie og metervis med snø til blomstrende snøklokker og spirende løkplanter. Nå er det vår! :)

  SvarSlett