onsdag 18. januar 2012

Puter med tekst ....og T-skjortereklame

 

Har flere puter med tekst som jeg er veldig fornøyd med. 
Liker godt fargekombinasjonene på disse; offwhite, grålig, beige/sandfarget. Noen er laget i skikkelig grovt stoff mens andre er mer finvevd i strukturen. Tekstene er trykt i gråtoner/sort noe som gjør at de passer inn nær sagt over alt her hjemme hos oss. De er på en måte det jeg vil kalle nøytral, men allikevel veldig "kul." 

Den nederste puta er forresten designet av to kreative fyrer fra Levanger, i Nord-Trøndelag og, som i tillegg til putetrekket her, har laget to T-skjortekolleksjoner med lokal vinkling. 
Puta ble kjøpt før jul på lanseringsfesten for den siste kolleksjonen som de har kalt slowcity-kolleksjonen. Dette fordi deres hjemby (Levanger) er en godkjent Slow City-by. Av kjærlighet til hjemstedet og med humor og ironi ønsker de å bidra med å skape god stemning i den vakre byen ved sundet. Tekstene er humoristiske og med en "snert" og får så desidert smilet frem.


 (Fartspute-ideen kom etter at det ble anlagt masse farsputer i Kirkegata i et forsøk på å få ned farten hos trafikantene... et tiltak som skapte en god del irritasjon hos svært mange. Trege skjorter-guttene hevder at om man sitter på en Fartspute når man kjører over humpene, så merker man dem ikke engang... Hihi!)


Fjorsommerens T-skjortekolleksjon vet jeg er helt utsolgt, men ennå kan det - med tanke på den kommende sommeren - være mulig å sikre seg en skjorte fra den siste kolleksjonen. Dvs.om man er heldig. Skjortene er nemlig laget i begrenset opplag. Enkelte tekster/str. er for lengst utsolgt, har jeg hørt. De er forøvrig av meget god kvalitet (vet, for jeg kjøpte en i fjor ;-)) og de har en utmerket passform.
(Vil du se skjortene gå på www.tregeskjorter.no eller facebook.com/tregeskjorter


Moro med unge kreative folk som satser og gjør noe for hjemstedet sitt. 
Og litt gratisreklame synes jeg virkelig de fortjener! 
Lykke til videre Andreas og Joachim!
 Jeg er spent på og gleder meg allerede til neste kreative innfall fra dere!

*Liker!*

;-))

1 kommentar:

  1. Så fine puter. Jeg har forresten den petuniaputen.

    Klem Bente

    SvarSlett