torsdag 12. januar 2012

Man tager hva man haver........


I dag må jeg ut og handle inn div. nødvendigheter (mat, drikke, lys) og da skal jeg sannelig kjøpe med meg noen friske blomster hjem med det samme. Har lyst på noen vårblomster nå og da aller helst noen løkplanter i potte, evt. freshe tulipaner. Trenger et lite løft på innefronten etter at julen forsvant ut døra.  Et synlig bevis på at våren er i anmarsj... iallefall innendørs, tror jeg vil gjøre susen. 
For man kan godt ha vår inne og fortsatt vinter ute - ikke sant?
Har en fake rosa ranunkel stående i en vinduskarm og den er ikke alldeles dummesen den heller når behovet for en fargeklatt blir ekstemt stort og alle Dronning Ingrid og Mårbacka-pelargonine er "bortreist på ubestemt tid" (satt i vinterhvile...)

Er ikke særlig glad for disse kunstige plantene, selv om de jo er blitt veldig naturtro og "fine" de siste årene. Den eneste planten jeg virkelig kunne ønsket meg av den sorten er et skikkelig stort oliventre.
Har et par kraftige jukse-eføy på et høyskap/en hylle. Helt allright til sitt bruk og faktisk ganske fine der de henger utover kanten og nedover.....

Men ingenting kan måle seg med det ekte!!!

 >*<

Har DU noen fake-blomster inne?

 Må din torsdag bli en god dag!


2 kommentarer:

  1. Hei i dronninghuset! Så herlig blogg og mange innlegg :p .. Jeg har mange kunstige planter, mest små, og kun grønne (uten blomster). Skal jeg ha blomster blir det mest ekte, men da holder de ikke ut så lett.. hehe synes mange er fine og mange veldig mindre fine.. ;) ser du har Pip service, veldig vårlig fint nå.. Ha en strålende dag!! klem

    SvarSlett
  2. Hei hei! Så rart å tenke på at dere har snøstorm. Her er solen på vei igjennom og det er bart på marken. Men er merkelig vinter det er det helt klart! Nei, jeg er ikke heller veldig begeistret for uekte blomster men de gjør jo nytten sin helt klart. Til jul så hadde jeg en uekte grankvistkrans på døren. Så pen ut i maaaange dager. ;)

    SvarSlett