onsdag 8. juni 2011

Snart helt "sprekkeferdig"...


Akkurat  nå er det mye som snart er helt "sprekkeferdig" i hagen vår. Tok en runde med fotoapparatet i går ettermiddag og knipset noen bilder av det som meget snart springer ut i full blomst.

Herlig med disse blomstene, så forskjellige de er. Noen skjønnheter er skjulte hemmeligheter inni svære lodne knopphoder (f.eks.valmuen, keiserkrona) andre er det mer tydelig hvordan vil se ut når de springer ut i blomst (f.eks. løytnantshjerte, skogskjegg) Jeg synes det er like fasinerende hver eneste gang når disse knoppene brister og en fargeprakt av en annen verden åpenbarer seg.... Der de står akkurat nå ser de ganske så unnseelig ut, - ikke mye å skrive hjem om rent fargemessig. Men hva skjuler seg vel ikke bak  fasaden!!! Oj oj oj.... Her snakker vi om "skjulte skatter", ikke sant? Iallefall for en hageelsker. Snart eksploderer det og da bugner det over av blomster i de friskeste rosa-nyanser, gammelrosa, orangerødt, kremhvitt og knallorange...Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!
Telle til en - telle til to - telle til tre - telle til fire .....og smøre seg med tålmodighet enda litt til!
Wait and see! 
 
  Det er masse blomsterprakt å se rundt på bloggene nå. Dere er så flinke til å ta gode bilder! Jeg mestrer ikke det ennå. Har ikke lært meg den manuelle biten og defor blir alt litt "flatt" og kjedelig.... Håper det blir bedre med tiden ;-)) 
"Det er håp in the hanging snor", som vel Nils Arne Eggen (tidligere Rosenborg-trener) sa...

Ha en koselig dag alle sammen!
 

2 kommentarer:

  1. Du har overbevist meg om at jeg vil ha et staudebed! :)

    SvarSlett
  2. Flottte bilder av sprekkeferdige knopper :o)

    ha en fortsatt fin dag!

    SvarSlett