mandag 13. juni 2011

Er du knall eller sart dus ?? Eller kan hende " ja takk, begge deler "?

I dag er hagen nydusjet, - eller skal vi si nyvasket, så lufta er klar og frisk, men fortsatt med behagelig utetemperatur...  Jeg nyter min lungo i fred og ro innenendørs denne formiddagen, mens vaskemaskina surrer og går og pusen sover i godstolen sin. Det er søndagsstille på en 2. Pinsedags mandag.
 Når jeg ser alle de vakre, fargesterke blomstene som nå fyller haven er er kjempeglad Gud ikke er  minimalist, eller for den sakens skyld en som "liker det helt enkelt"; ala "kun svart-hvitt for meg" eller kan hende "jeg er bare rosa".
Det hadde vært en gedigen nedtur om vi en dag våknet opp og oppdaget at det kun var f.eks. gule blomster å oppdrive. Ikke noe annet noe sted. Eller om haven plutselig en dag var helt fargeløs.

Jeg er så glad for den rike fargeprakten vi omgir oss med. Farger gir energi og glede. Fra det sterkeste sterke i råe knallfarger som nesten tar pusten fra deg, til det sarteste sarte og fløyelsmykt duse med bare et bitte bitte lite stenk av farge.....

Hvilken fargepalett vi kan velge fra, når vi skal finne våre favoritter, trikse og mikse og "skape" vår have! Det er er overflodslager av farger der ute som bare venter på å bli sett, "plukket" og på å berike vår hverdag.

Det vil jeg si er en velsignelse, ja, - en gave *smiler*

Ønsker alle en riktig fin - og fargeglad - Pinseavslutning!

2 kommentarer:

  1. Det har du rett i, så herleg med alle fargane :-)

    stor klem

    SvarSlett
  2. Enig med du, heia glade farger! Skjønne, skjønne bilder her hos deg.
    Klem

    SvarSlett