lørdag 11. juni 2011

I pose og sekk

Om man er i Nord-Trøndelag og helt plutselig får et desperat behov for å oppleve noe som ligner på "Sørlandsidyll" anbefaler jeg alle å ta av E6 på Røra (mellom Verdal og Steinkjer) og legge veien om Inderøya.
Det finnes knapt noe vakrere sted og Straumen (tettstedet) oser av personlighet og sjarme. Her finner man blant annet Nils Aas Kunstverksted, den nyåpnede butikken Inderøy Landhandleri, pluss masse kunsthåndverkere (bl. a. keramikere og glasskunstnere, men også div. gårdsmatprodusenter....) langs det man kaller "Den gyldne omvei "

I dag har vi vært tatt turen dit og i den forbindelse ønsker jeg presentere dere for et helt fantastisk flott sted, vel verd et besøk, og et flott par; Kristin og Anders Bromstad - som begge er keramikere (Anders er i tillegg kunstfotograf) De holder til i det koselige røde huset i svingen; Svingen Keramikk, litt utenfor sentrum på veien mot Skarnsundbrua og Mosvik.

Svingen Keramikk er stedet for den som vil ha positive opplevelser, estetikk og kvalitet servert på ett og samme fat. Her får du både i pose og sekk  ;-))

Hvorfor sier jeg det?
   Disse to er veldig dyktig i sitt fag og vel anerkjent som keramikere ( har jobbet som keramikere i 36 år). Deres produkter er håndlaget og av høy kvalitet. De kan sitt fag og har funnet "sitt eget uttrykk".
  De har et meget spesielt, kjempekoselig  hus, med verksted og flott salgslokale i tilknytning til huset
    og - sist, men ikke minstt - en mega sjarmerende og idyllisk hage (med flott utsikt) - som er vel verd å oppleve/se!
  De er kjempehyggelige folk som er omgjengelige, kundevennlige og lette å komme i kontakt med; to fantastiske mennesker som har klart å gjøre et levebrød ut av kreativitet og skaperglede.

Her følger noen bilder av dem, hagen deres og ting de selger, - om du vil se?


 

 

Det var en liten titt inn i deres unike verden. Mye vakkert, ikke sant?
Det er masse annet jeg kunne ha vist dere, men det får dere se når dere kommer dit! Håper imidlertid denne smakebiten gjorde dere sulten på mer....

Dersom dere tar turen innom Kristin og Anders fordi dere har fått vite om dem gjennom denne bloggen ; "dronninghuset",  så husk å fortelle dem det, -  og hilse fra meg!
Forresten, stolen ovenfor er ikke til salgs *smiler* i tilfelle noen fikk lyst til å kjøpe den også....

;-)) 

Avslutter med en musikalsk hilsen til Kristin og Anders, - en artist jeg tror de begge liker; 
Gary Moore med låten:
"Still got the blues"


Takk for et hyggelig besøk hos dere, - klem Tove!

Dette innlegget er IKKE betalt eller sponset på noe som helst vis, - det kun en anbefaling på eget initiativ og  fra eget hjerte rett og slett fordi jeg synes flere burde vite om denne koselige idyllen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar