søndag 19. juni 2011

"Kjekt å ha, kjekt å ha..."

".... Man får sikkert bruk for dem en vakker dag!  "
Fine og sommerlige tepper er kjekke å ha for hånden når man f. eks. skal nyte sommerkvelden utendørs og man trenger å få det litt lunere for riktig å kunne slappe av og kose seg når sola er gått ned.... 
Da er slike tepper deilige å tulle seg inn i.
Jeg fant dem på Kremmerhuset, liker fargene/mønstrene supergodt , - spesielt det lys turkise med store roser som oser av sommer.... *smiler*
Ikke kostet de meg mye heller, det ene betalte jeg 299,- for, mens det andre kun kostet meg 199,- (ekstra dagstilbud en dag før Pinse tror jeg det var... Veiledende utsalgspris (normalpris) pr. teppe var visstnok 499,- pr stk, men den prisen har vel kan hende aldri har vært gjeldende pris !? Ble vel lagt ut til 299,- eller tar jeg feil???)Herlige farger, ikke sant? Flott med den prikkete baksiden også. Det turkise med store roser har forresten brun bunn med lyse prikker bak.

Her er temperaturen veldig flott for tiden, over pluss 20 grader - og det passer meg utmerket. Må nyte de godværsdagene vi får, ta ut maksimalt og fylle "den indre sommeropplevelsestanken"!
Håper din dag også er god.

Har dere det bra?

Klem Tove

3 kommentarer:

 1. Jo takk, vi klager ikke, selv om den store sommerfølelsen uteblir. Det e'kke godt nok at tempen viser atten grader skjønner du, så det er bra noen har både sol og varme! :)
  Fine tepper forresten, og absolutt en nødvendighet ute på kveldstid.
  Jeg vet snart ikke hva som er tilbud og faste priser. Tror det er mye lokkemat til dårligere kvalitet, men så lenge tingen står i ro spiller det jo ingen rolle.
  Ha en fin uke! Klems

  SvarSlett
 2. Har det bare bra, sola skinner og da kan en ikke klage:)
  Så koselig blogg du har.
  Kjempefine tepper du har kjøpt.
  Klem Synnøve

  SvarSlett
 3. hei tove
  joda, du har så rett! det er hurdalsroser..!
  var litt spennende å se hvordan den blomstret i år, siden jeg hadde klippet den ned kraftig..men den skuffet ikke :0)
  ..så fine tepper du har kjøpt deg, deilige sommertepper..gode å ha, nå mens vi venter på varmen..!
  moaklem

  SvarSlett