onsdag 29. juni 2011

Herlig het(e) ;-)


Nå blomster Kaprifolen (se over) og Duftsjasminen - som kom i full blomst for litt siden - sprer sin herlige duft over absolutt hele haven. Dere skulle kjent den livlig duften kile i nesen, - finnes vel knapt noen bedre duft hva blomster angår; den er "mild, lett og ren". (Godt forlart, ja? He-he ) 
Solen skinner, det blåser friskt, men termometeret viser 27 pluss i skyggen, så da kan man ikke klage.  Det blir grilling i ettermiddag og bursdagsselskap (venninnetreff) i kveld... dvs full kjør i sommervarmen. 
Stekte nypoteter (delt i båter og lagt i en form. Stekes i ovnen etter å ha blitt snudd i litt deilig olje. Godt krydder må det være og litt gourmet fingersalt til slutt før servering gjør susen). Så blir det enkel grillmat i dag; argentinske pølser og kan hende noe annet godt småtteri på grillen. Har hatt en travel dag med laging av bursdagsgave *smiler* plenklipp (igjen! masse plen å "feie over" her...) mm. så noen store krumpring i "kjøttveien" har vi rett og slett ikke tid til i dag... Men en frisk salat må vi ha ved siden av!

Håper dere andre også har finvær... vi trenger sol og varme nå! Så enkelt er det med den saken. 
Ingen sol, ingen skikkelig sommer!

klem klem fra dronninghuset ;-))

2 kommentarer:

 1. Så godt du har det bra...
  Send eit par solstrålar i min veg også, her ausar det ned..

  SvarSlett
 2. Høres herlig ut med deilig temperatur
  Luktene fra herlige blomster i hagen.. må nytes
  Ha en herlig kveld videre

  SvarSlett