fredag 24. juni 2011

Hjelp, himmelen "lekker".......!


Ettersom himmelen denne dagen "lekker" er det godt å kunne starte dagen innendørs med en kopp god og varm te (ingefærte ;-)) Det begynte å regne i går kveld da vi var nede ved sjøen, med St.Hansbål og grilling. Men feiringen av midtsommerkvelden gikk bra allikevel, ettersom vi hadde med en presenning som vi fikk fikset som beskyttelse/tak over sitteplassen (speiderkunnskaper kommer godt med... Bra, Liv Kirsti!) så vi storkoste oss der vi satt tørt og godt, - og temperaturen var heller ikke så ille ;-)


Nå blomstrer Duftsjasminen i hagen og den duften er himmelsk. Helt vidunderlig! Jeg pleier ta inn en skikkelig bukett og da sprer duften seg over hele huset. Hmmmmmm nydelig ;-) Håper regnet snart gir seg så jeg får tatt meg en tur ut og klipt av noen grener med "sommerglede." Enn så lenge får jeg nøye meg med Poselensplantens blomster. De avgir imidlertid mest lukt på kveldstid, og den duften er søt og tung. Vakre blomster tett i tett i en klynge....


Ønsker alle som skal på Glansdagen lykke til med feiring og moro! Blir helt sikkert et kjempefint treff for dere! Vi andre får finne på noe annet koselig denne helgen, ikke sant?
God fredag (- og feriestart sikkert for mange???) til dere alle!
Tove

4 kommentarer:

 1. ...en regnfull dag er ypperlig til
  "bod-rydding"...Bare et TIPS! ;)

  Nyt de fine blomstene!

  KLEM fra Hanna

  SvarSlett
 2. Heisann!
  ja, det har "lekt" her i dag også, men nå titter solen fram :-)

  Nyelige bilder av skjønne blomster! Ønsker deg en fin helg!

  Klem fra Livy

  SvarSlett
 3. Herlege blomar!
  Godt dokke kosa dokke sjølv om det regna :-)

  God helg!!

  SvarSlett
 4. Det er samme "høla" her også...plask, plask...
  Ser du får gode råd om bodrydding, men er du som meg er det ikke været som bestemmer arbeidslysten. Den er gjerne størst når sola skinner her. M.a.o. har det ikke blitt gjort mye denne sommeren ;-)

  SvarSlett