onsdag 7. mars 2012

"Litt tå kvart"
Jeg synes det er del likhetstrekk på tallerkenene ovenfor - hva blomstermotivet angår - og sausenebbet under her, ikke sant? Men - de er ikke fra samme produsent.
Jeg har forøvrig - og dessverre - bare 2 stk av disse suppetallerkenene! De er kjempestore og flotte til suppe, og de har fått fast plass ytterst til venstre i tallerkenhylla på stua slik at jeg kan se dem daglig og bli minnet om å bruke dem *smiler*
  Fint å bruke disse når jeg skal ordne litt ekstra hygge rundt et måltid til bare husbonden og meg også.
 Må bare gjøre hverdager til festdager iblandt. Viktig det!

Det ser altså ut til at flere fabrikker produserte ganske så like serviser i de gode gamle dager. De hadde kan hende tilgang på samme dekor? Noen som vet noe om dette?


Uansett, mix og match, tenker jeg
- og bra for den som har "litt tå kvart" etter diverse loppisbesøk opp gjennom tidene, 
for ikke å si "litt tå mye forskjellig kvart"


*smiler*


5 kommentarer:

 1. For noen nydelige fat.Så er jeg eldig veldig svak for gammelt porselen med roser da,slike kjerringkopper som jeg ironisk kaller det;)
  Utrolig at de to servisene er så like,men husker fra min tid innen bransjen at det var mye som var likt,dog fra forskjellige leverandører.Dete er jo ren kopi!
  Sausenebbet er sikker nydelig til blomsterdekorasjoner også....
  Koslig åringen noen ord fra deg på bloggen min....en godstol må du selvfølgelig ha deg....når det passer seg slik:)
  Stadig noe man har lyst på...ihvertfalljeg;)
  Ha en fin " lillelørdag"
  Toveklem:)

  SvarSlett
 2. Hei, svarer på begge bloggene, jeg :-) Det går dessverre ikke an å kjøpe disse (påskepynten i innlegget fra Molde) i nettbutikken, men noen av butikkene har igjen. Vil du at jeg skal sjekke i nærheten av der du bor? :-)

  SvarSlett
 3. Hei igjen! Da må jeg nok skuffe deg. Disse er fra i fjor, og Levanger er ikke blant butikkene som har igjen. Beklager det :-)

  SvarSlett
 4. Herlig og søtt, fikk tanker om sommer, jordbær og fløte av mønsteret :)

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld
  klem klem

  SvarSlett
 5. Hei! Alle butikkene våre samarbeider, så fremt det lar seg gjøre. Men, det er opp til hver enkelt om de velger å sende varer. Vi har åpnet nettbutikk for å ta seg av den biten, men dette er som sagt varer fra i fjor, og de finnes derfor ikke i nettbutikken. Du kan høre med Molde, Aker Brygge, Strømmen, Sartor eller Moss (som skal ha igjen) om de kan hjelpe deg :-)
  Nummer til butikkene finner du her: http://kremmerhuset.no/butikker
  Lykke til! :-)

  SvarSlett