onsdag 21. mars 2012

Krydderglass
Sjarmerende krydderglass i en hylle på hytta til noen venner av oss.
Jeg kunne godt tenkt meg et slikt sett selv også, men da aller helst i hvitt m/blå tekst evt hvitt m/svart tekst. 
Finnes jo så utrolig mange flotte utgaver av disse settene.
Har du slike oppbevaringsglass?
Til sukker og mel også, kan hende?


4 kommentarer:

 1. Åhh - jeg har helt dilla på Spiserisett!! Jeg har samlet i en årerekke:-) Noen har jeg arvet, og andre samler jeg på (stråmønster) Alle i blått og hvitt. Følg med på Finn.no

  Nydelige påske-egg du lager!! Jeg laget i fjor, men ga det vekk. Nå ligger 6 påske-egg her og venter. Jeg er fremdeles bare i plangleggingsfasen:-)

  Ha en fin kveld!

  klem:-)

  SvarSlett
 2. Hei kjære deg, og tusen takk for koselig hilsen.
  Jeg har jo ikke glemt den snille kona til den snille kollegaen, men roter meg litt bort i bloggeverden, og har altså ikke kopla helt:) Men her er du, og her er det TRIVELIG å være.
  Jeg drømte meg bort i både påskeegg og hvite glasskåler og vaser, lengsel etter vår og nydelige krydderglass. Jeg var innom nms-brukt her en dag, og de hadde et slikt sett som du beskriver; hvitt med blå skrift. Men så ble det litt for dyrt for meg. Vakkert uansett:)
  Jaja, jeg kommer tilbake hit, fortsett, fortsett. Du skriver så fint, og lager så vakre ting. Jeg får spørre ut mannen din, for ser jo at du er en kunstner....og det er jeg òg innerst inne, så jeg har mye å lære av andre som tør gjøre noe med akkurat den gaven:)
  Fin onsdagskveld og snart helg til deg:)

  SvarSlett
 3. Syns det er så fint med slike sett, men har ikke funnet til meg selv enda, blir jo straks mye finere i krydderhylla med slike :))
  Kjempefine påske egg du lager under her med, tenkte å prøve meg på å lage i år jeg også, vi får se hva det blir til :))

  Fortsatt fin uke til deg
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 4. Slike er så søte, skulle gjerne hatt selv jeg også :) Kanskje dukker det opp en på et loppemarked eller i en bruktbutikk :)
  Ha en fortryllende dag
  Laila

  SvarSlett