torsdag 7. november 2013
Tro det eller ei - i dag har jeg vært ute og raket løv igjen!
 Vært nattefrost, så det var enkelt å rake sammen mesteparten av de litt stivfrosne bladene. Ble vel en 6-7 hauger som mammen i huset skal få æren å kjøre opp med trillebår. Det kalles arbeidsfordeling. Hihi... Riktig fint vær var det også, så med nok tøy på gikk det fint å holde på ute.

Pusekatten våres, Sheeba, var borte lenge på morgenkvisten. Spekulerte på hvor hun var da hun plutselig dukket opp med en mus... den ble brukt som leke. Død.
 Kjekt å ha en katt som holder musene utenfor huset iallefall, selv om jeg ikke er overbegeistret over tanken på musefangsten...Ønsker alle en strålende dag,
 - smil og en ørliten klem fra meg;
TOVE4 kommentarer:

 1. Hei Tove og tusen takk for at du deltar på min give away og følger bloggen min. Jeg har vært følger hos deg en god stund og synes at du har en fantastisk flott blogg! Ha en riktig god ettermiddag og kveld, så blogges vi. Legger deg til i rullelista på bloggen min jeg også.
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
 2. Tack för fina ord hos mig. Nu hittar jag till dig, en trevlig blogg du har. Ha en fortsatt bra kväll / Anna

  SvarSlett
 3. Hei. Tusen takk for hyggelig kommentar inne på bloggen min! Jeg mener å huske at lykten er kjøpt på Bohus. Det er en god stund siden jeg kjøpte den... Jeg liker den også veldig godt :)

  Riktig god helg!!!

  SvarSlett
 4. Åååå, har du vært ute å raket løv, herlig å jobbe litt ute når det er så friskt og flott :o) Måtte le litt da jeg leste innlegget ditt om kaffekapslene, her har jeg samme kvaler, hvilken farge skal nytes i dag :o) Ha en herlig fredagskveld! Klem fra Nina

  SvarSlett