fredag 31. august 2012

Kveldskos
To kulelys i sart sart rosa farge.
Lekker farge.... veldig jentete... ja, og litt småromantisk.
Passer bra nå når kveldene blir mørkere.
Trivelig med levende lys, ikke sant?
 ;-)) Å lage litt "kosemat", for deretter å servere den på vakre tallerkener til sin kjære/gode venner er noe jeg burde gjøre litt oftere. Nå når vi jo tilbringer mer av tiden innendørs er det koselig med litt selskap. Det tar jo ikke så lang tid å lage noe godt, og å be noen over på besøk er gjort med en kort telefonsamtale.
Og man trenger jo ikke legge lista kjempehøyt med en 5-retters ;-))
 Det er jo så hyggelig å spise litt sammen -  og å småprate om alt og ingenting er rene mentalhygienen.En fin høstaktivitet kan være å invitere noen hjem på "kveldskos"; god mat og sosialt samvær!
Absolutt noe å anbafale.


Fineste helgestart til deg!5 kommentarer:

 1. Ser absolutt koselig ut. :) Herlig med den fine stolen og lysene sammen. Vakkert, og rustikt med den puta med skrifta på.

  SvarSlett
 2. Levende lys er så fint og høsten er jo ei tid for å kose seg inne:)synest alltid det er så koselig å titte innom bloggen din og lese og sjå bilder!
  Fin kveld og ei flott helg til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Levende lys må vi ha ! Flotte bilder ! god helg !

  SvarSlett
 4. Det største i trondhehei er i helga :) i dag og i morgen :( ) pø stjørdal var det ett over flere dager i forrige uke/helg :) jeg er ikke så mye på loppemarkeder lenger. Ikke noe bra kupp. Sjekk på fb loppemarkeder i tronfheim :) Håper du har det bra. Klem

  SvarSlett
 5. Jeg først besøkte denne bloggen og jeg virkelig liker, og jeg synes det er veldig nyttig og interessant, jeg er imponert jobber for å vise her på denne bloggen, håper jeg du vil beholde, og vil dele mer enn på denne måten
  http://www.shaadi-direct.com/

  SvarSlett