Sommermat
for meg
er blant annet sukkerkavring med kefirmelk.
Ved siden av serveres Rørosflatbrød med en dæsj rømme oppå (gjerne iblandet gresk dressingmix, - nyyyydelig!) og med noen tynne tynne potetskiver oppå der igjen, - og rødløkringer!
Vi liker å ha litt spekemat "attåt" når vi har sukkerkavring som middag.
Jeg er spesielt glad i fenalår, - husbonden foretrekker spekeskinke, og så har vi en spekepølsefavoritt som heter Arnoldpølsa - som jeg gjerne anbefaler alle å prøve, for den er spesiell - som vi skjærer opp noen skiver av. Vi kjøper den pølsa på Marten... fast takst hvert eneste år det.
Noen småtomater og litt grønn salat.... deilig!
Valgfri god kald drikke -
og voila;
et
HERREMÅLTID
spør du meg
!!!!!!!!!!
Fine dyptallerkener er ekstra hyggelig å dekke bord med, ikke sant???
Jeg bruker svært gjerne mine loppisfunn.
;-))
Hva liker du å spise når sommer og varmt ute?
Ha en fin torsdag alle sammen!
Mmm det høres godt ut ! Fra barndommen av er jeg vant til knust mørk wasa og kefir. Tror jeg skal prøve din variant. Klem
SvarSlett