søndag 25. desember 2011

Riktig GOD JUL


til alle som har tatt turen innom hos meg!!!

 
Da har freden og roen senket seg og dagen har gått med til typiske inne-livs-aktiviteter i julen; deilig frokost med mye godt, kikke på julegaver, lese litt, en bitte liten hvil (med en kosete Sheeba på brystet ble den ekstra kort ;-)), kose seg med hjemmelaget krydderøl, dadler og fikener mm. Akkurat slik en 1. juledag skal være.


 Må vise dere gevinst-julegavene mine. Tro det eller ei, den koselige pakken (se ovenfor) med den  nydelige glass-"tomaten jeg vant inne hos millevanille.blogspot.com like før jul rakk å komme frem i tide. Trodde ikke det var mulig, men "under" skjer! Den er utrolig vakker, stor og flott. Tusen tusen takk for den vakre gaven som alt har funnet sin plass på spisebordet i stuen!Likeså ble pakken jeg vant inne hos Franciskasvakreverden.blogspot.com og som er fra www. prillig.com åpnet; søt julestrømpe fra Falby i knæsje farger, samt nydelig håndlaget svart skjerf, pulsvanter og hårpynt. 
Tusen hjertlig takk for den flotte gaven Åsa! Passer perfekt nå når vinter!


Julekvelden ble kjempetrivelig og laaang. Masse god mat (vi spiser ribbe,medisterkaker og julepølse på juleaften), hyggelig prat og mye pakker.

Godt å ha "ungene" og yngstemanns samboer hjemme hos oss. Det er ikke alltid vi er samlet på julekvelden, men sånn blir det når de får seg kjæreste og egen familie.


Fortsatt God jul til dere alle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar