tirsdag 31. mai 2011

Rosa er ikke bare ROSA....

Rosa er ikke bare ROSA... den finnes i et uttall av nyanser fra den sterke og friske til den sarte og duse... For meg er rosa først og fremst en sommerfarge, og jeg skal ærlig innrømme at jeg faktisk liker noen av rosafargene. Rosa blomster er lekre; rosa pioner, Dronning Ingrid, New Dawn-rosen, de mange Rhododendron- artene i rosa-nyanser mm.... Jeg liker dem i min hage. Cerise er en herlig frisk og sterk farge og flott på en del klær også. Skikkelig blikkfang for den som ikke ønsker være anonym ;-) Lakserosa, gammelrosa og pudder-rosa er skjønne farger, de er myke, behagelige og delikate rosa-nyanser, synes jeg.

                                 

I interiøret er jeg mer forsiktig med å bruke rosa, - det blir lett litt for "søtt" for meg og det passer ikke inn her hos oss. Men bitte litt rosa går an, det "myker opp" og er lekkert, - spesielt om sommeren ;-) 
Duse blekrosa detaljer feks. på et bord dekket til festlig lag for damer, er superfeminint (og til dekor på cupcakes!) ... Har også noen flotte tepper/tekstiler i rosa-nyanser. Rosa er jo først og fremst en jentefarge *smiler* og jenter - det er vi vel innerst inne hele livet, - eller?????

Hva synes du om rosa, er du en "rosa" dame eller blir rosa for fjollete og dollete for deg? Er rosa en farge du elsker og liker, feks. i ditt interiør eller er den en IKKE - farge for deg, en farge du skyr som pesten? Hadde vært moro å høre litt hva dere andre tenker om denne fargen, - for rosa er ikke bare ROSA!

Ha en fløyelsmyk *ler* rosa kveld alle sammen, de fleste av dere ser vel på "Frustrerte fruer," kan jeg tenke meg? Har inntrykk av at det er en populær serie her blant bloggere. Jeg har ikke fulgt med på den serien så jeg er vel litt "utenfor" normalen, - men det er selvvalgt og helt ok for meg. Jeg har sett et par episoder for leeenge siden, men den fanget ikke min interesse ;-)
Bra vi er forskjellig vi mennesker, -  ikke sant? Det hadde vært utrolig kjedelig om alle hadde vært like og helt standard A-4 *smiler*

  Klem fra meg til alle dere supre jenter/damer der ute. Dere er unike alle sammen! Gjem det i <3``

;-))

2 kommentarer:

 1. På denne tiden av året er jeg spesielt glad i rosa - både i blomster og tekstiler, og i alle nyanser! Flotte bilder!

  Nyt uken videre - første sommerdag i morgen :o)

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Liker rosa blomster både inne og ute, gjerne sammen med sterkere rødfarger og blått. Ellers er jeg veldig forsiktig med rosa. Det blir mest små på detaljer i broderier og blomsterdekor på servise og servietter.
  Men klungerroser er uslåelig vakre!

  SvarSlett