fredag 27. mai 2011

En smart investering


Det hender man gjør innkjøp som man i ettertid angrer på, eller i det minste ser ikke akkurat var noe sjakktrekk. Slik er det ikke med min Nespresso Citiz and Milk. 
Kjøpte maskinen før jul og har ikke angret et sekund. Å drikke kaffe er blitt noe helt annet, nå gleder jeg meg til en skikkelig velsmakende GOD kopp kaffe hver morgen. Jeg nyter min caffe latte, lungo, espresso eller cappuccino! Å skulle trakte kaffe i vanlig kaffetrakter er ikke hva det tidligere var. Det som tidligere var ok kaffe oppleves nå ofte som en smakløs/flau opplevelse. (Håper ikke jeg tråkker noen på tærne nå, for min mening er ikke å såre noen. Kan jo være at jeg er en elendig traktekaffelager også ;-) Det jeg prøver formidle er forkjellen i SMAK, selve kaffeopplevelsen... det er som to helt forskjellige verdener ;-))
Anbefaler de som har lyst til å smake slik kaffe å stikke innom en forhandler  (Kitch`n, Elkjøp, Expert...) og be om å få prøvesmake kaffe fra en kaffemaskin - dersom de tilbyr det - så kan dere gjøre opp dere en mening selv. (Vet med sikkerhet at iallefall Kitch`n lar deg prøvesmake)

Dette er altså ikke en betalt reklame for Nespresso/Kitch`n, men en anbefaling av god kaffe laget i kaffemaskin. Det finnes jo mange typer kaffemaskin og  maskiner i mange prisklasser...

Nå skal jeg spise en sen frokost (hatt en travel morgen... ) og ta meg en GOD kopp kaffe etterpå!

Nyt dagen alle sammen, - riktig god fredag og helgestart ;-)
klemklem Tove

3 kommentarer:

 1. ÅÅÅ, nå fikk jeg veldig lyst på en kopp kaffe sammen med deg i hagen din! Her i huset sverger vi til Moccamasteren og favorittkaffen er Zoega. Ønsker deg en deilig dag! Elisabeth

  SvarSlett
 2. V i har en nespresso maskin. Det beste kjøpet jeg har gjort - har blitt helt avhengig :-)
  Klem

  SvarSlett
 3. Godt du er fornøyd og nyter dine dråper! Her har vi gått mer og mer tilbake til Moccamaster'n. Det som startet så utrolig godt smaker ikke på samme måte mer... men så har jeg kanskje litt spesielle smaksløker ;-)
  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett