fredag 13. mai 2011

Hva skjedde med bloggen?


Her er et bilde av vakre Dronning Ingrid som jeg skrev litt om i går, men det innlegget forsvant... Kort fortalt ; jeg tipset om at Hageland iallefall har hatt den på tilbud og om at det er lurt å klippe den ned litt på etterjulsvinteren, for å få den tettere og mer lubben - noe som jeg synes er fint (Dvs. om man har klart å berge den gjennom vinteren da ;-))
Husk å gjødsle den regelmessig gjennom hele sommeren. Smart tips er å kjøpe gjødselspinner og stikke nedi blomsterjorda....det fungerer og er så mye enklere enn alternativet. Les på pakningsvedlegg hvor mange pinner hver potte skal ha (avhenger av cm på potta) Disse pinnene avgir næring  i lange tider...

PS .Oj, ser at innlegget fra i går om Dronning Ingrid plutselig er kommet på plass igjen( nedenfor). Javel, da fikk dere dronninginfo i både pose og sekk denne gang ;-))

Tove (kl. 23.39)


((Så til bloggen.....
Siden i går har det vært utrolig mye rart på bloggen. Har ikke fått gjort noe som helst med bloggen min i dag før nå i kveld. Allerede postede innlegg er forsvunnet og også planlagte innlegg er borte vekk....  Veldig kjedelig! Og merkelig. 

Er det noen andre som har opplevd det samme? Og kan man finne igjen bortkomne innlegg?

Glad for svar ;-))
 klem Tove))

5 kommentarer:

 1. Jada...du har det helt etter oppskrifta, for Blogger har problemer og alle har mistet det siste. De jobber med å legge det tilbake, så bare hold ut, det dukker nok opp ;.)

  SvarSlett
 2. Blogger har hatt store tekniske problemer. Jeg har ikke mista innlegg, men masse kommentarer. Men, nå er det nytt innlegg hos meg. :)

  SvarSlett
 3. Ja, jeg har oppdaget det samme, spennende å se om innleggene våre dukker opp igjen..

  Kjekt å høre at du også har unnet deg en bonusgave i dag, vi fortjener det!

  Ha en finfin helg!

  Klem

  SvarSlett
 4. Akkurat det samme skjedde meg, mitt planlagte innlegg, borte vekk. det var bare å begynne på nytt.

  Du lurte på stoffet til puten, jeg har bestillt det på en amerikansk side, hvor de selger stoffer.
  Veldig så mye fint der, men husker ikke hva siden heter, har hatt stoffet liggende i noen år.

  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Tror dette har skjedd med alle! Så kjedelig! Men innlegget ditt fra i går, er tilbake igjen! (iallefall kan jeg se det)! Det skjedde nemlig hos meg også. Hadde akkurat publisert en kortere versjon av det som forsvant, og like etterpå, var det tilbake... :) Rart!

  Ha en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett