søndag 27. januar 2013

Salt og pepperJeg er til daglig svært forsiktig med bruk av salt i maten, men litt fingersalt bruker jeg fra tid til annen som f.eks på Foccatia-brød, noe som vi er veldig glad i. Fingersalt har jeg - når satt på matbordet - i den lille beholderen i bildet til høyre og så har jeg en bitte liten skje til å ta det på med.

Koselig kan det også være å sette noen riktig pene salt og pepper-sett på bordet når man har selskap.
De to (par) i bildet til venstre er svært så dekorative, synes jeg. 
(Forøvrig kjøpt på loppis, rengjort, - men ennå ikke tatt i bruk)


Hva har du salt og pepper i????

;-)

6 kommentarer:

 1. Fikk noen i sølv som ser ut som gammeldagse drikkehorn av min mor for mange år siden. Men de er så små! Derfor blir de ikke brukt. Kunne tenkt meg noe annet. Får sjekke på neste brukthandelrunde!
  God søndag...

  SvarSlett
 2. jeg kjøpte noen billige hvite på nille nå , for jeg liker å ha salt og pepperbørser på bordet når jeg dekker et selskapsbord :-)
  var på jakt etter noen fine gamle, som du har, men loppemarkeder er ikke startet her enda.
  nydelige var dem du har :-)

  klem tone

  SvarSlett
 3. Stilig, så koselig å sette på bordet når man skal pynte litt ekstra. Når jeg setter fram maldon salt som er i flak, bruker jeg en bitteliten skål med en bitteliten skje :o) God søndagskveld og uke til deg! Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. Så fine ! Jeg har noen gammle salt og pepperbøsser i glass med sølv øverst , veldig koselige fra loppis. God søndag kveld til deg !

  SvarSlett
 5. Du har et skarpt øye! Det var meg vet du. Ikke noe foto-oppdrag denne gangen. Jeg er rett og slett en av den gjenværende slekten til Lynn. Det kommer et innlegg på det i løpet av dagen - på Livs Lyst.

  Men ikke galt at du så det altså!

  SvarSlett
 6. HALLO:)
  Å SÅ VAKKRE TING
  JEG HAR OGSÅ I SØLV
  OG I GLASS
  OG HANE OG HØNE SOM JEG KJØPTE AV EN GAMMEL DAME
  KLEM ELI:)

  SvarSlett