tirsdag 22. april 2014

Hei alle fine!
Vel overstått påske!


Her flyr dagene av gårde i full fart og i dag har jeg jobbet i hagen med raking. Fikk tatt opp masse løv mm. i fjor høst og i februar - bart her da pga. nesten helgrønn vinter i år - men det er naturligvis igjen en god del hagearbeid lell. Med stor hage med masse frukttrær og bærbusker mm. er det alltid nok å henge fingrene i... Noen som kjenner seg igjen?
Godt å være i gang iallfall  Epletrærnyskudd fra i fjor ble fjernet i går, 2.re Påskedag, for de lange piskene som "spretter ut" i fullan fart i løpet av en sommer vil jeg ha vekk. (Lurest er det å rive dem av med en gang de dukker opp. Gjorde det på noen trær i fjor sommer, men fikk ikke gått over alle trærne. Smart! Lett som en plett å rive av da med hendene. Nå måtte jeg bruke hagesaks og da kommer de fortere ut igjen sies det. Når man river med hendene bruker trærne krefter på å lege den litt rufsete sårflaten i stedet for å sette nye skudd!)(Bildene er tatt med Iphone... ikke topp kvalitet, men er litt lat for tiden. Et ork å legge inn bildene på pc`n)
Denne riva måtte fotograferes og  få være med, den passer for den som ikke er videre begeistret for raking og bare ønsker yte 50% .  Haha...
Vet om flere som ikke er råbegistret for den slags arbeid, men det MÅ jo bare gjøres, - og så blir det jo såå pent etterpå! Elsker en ryddig hage, men ingen "pirkomete"-hage ( det er det jeg kaller en prikkfri og helt uten ugress-hage). Da ville jeg blitt totalt utslitt, utbrent og nedbrent og deppa så stor hage som vi har... Hi hi.
Så jeg tåler litt ugress og Skvallerkål for vi bor på et tidligere småbruk og da er det litt av hvert sånn plantemessig... Har Brennesle også jeg om noen er interessert i avlegger. "smil"
Skal visstnok være godt til suppe....


Nei, nå må jeg slutte, ble kanskje litt vel mye sol på meg i dag. Ho ho....
;-) Ønsker alle en fin kveld - her skinner forresten sola fortsatt!
Håper du og har finvær!

😊Klem

2 kommentarer:

  1. Koselige bilder fra hagen ! Ja det er en stri med disse epletrærne du , jeg holder også på med det. God kveld til deg ! Klem

    SvarSlett
  2. Hyggelig med en kikk inn i hagen din. Skjønner godt at det er mye arbeid med en sånn stor, "gammel" hage!

    SvarSlett