onsdag 16. april 2014

Ferdig....

Heisan,

 i dag har jeg fått vasket alle gulvene grundig til selve påskehøytiden starter, støvtørring ble jo unnagjort for noen dager siden. Heldig vis.
Bare så glad det gikk fint i dag og uten masse smerter i operert kne. Måtte riktignok ta meg noen pauser, men det er ok. Nå er det rent og det lukter også godt her! Er herlig med nyvasket hus!  Passet godt å få unnagjort og shinet huset nå - og det måtte jo gjøres i dag om det skulle bli gjort FØR påske - for det meldes finere vær fra Langfredag av og da blir det mer uteliv på oss.
Gleder meg til blå himmel og solskinn. Veldig. Er bare såå tørst på sol og skikkelige vårtemperaturer nå! Håper H-trykket rotfester seg og gror fast her! Hi hi... :-)


Hvordan er det med deg/dere da? Har du sol, regn eller snø?
Håper dere uansett har det godt og nyter noen velfortjente fridager, for nå er vel de aller aller fleste  ute i fri. De som er i jobb sender jeg en ekstra påske-hilsen til!!! Har selv jobbet turnus og i høytidene så vet godt hva det er.


 Ønsker dere alle - hjemme og borte - en kjempegod kveld!

  Klem klem


2 kommentarer:

  1. Litt jobb og litt fri i påsken. Har jobbet i dag og skal jobbe torsdag og fredag, men så har jeg fri i
    selveste påskehelga. Det skal bli fint. Håper været blir så bra som det er lovet. Kanskje det blir årets første grillings her i helga.
    Ønsker deg fine dager.

    SvarSlett