fredag 1. juli 2011

"Bartesam" og "Trønderbrura"


 "Her kommer Mummi.. her kommer Mummi...!  Må si jeg falt pladask for disse to krusene fra Arabia, helt  Herr og Fru Dronninghuset, for ikke å si Bartesam og Trønderbrura.
Meg med sommerkjole på, blomsterkrans i håret, knappesmykke rundt halsen (gjenbruk på sitt beste, kreativiteten blomstrer *thi-hi*) og sløyfe på halen. (Søtt ja) Litt blyg også, ser jeg!
Husbonden (naken!) og med ørene på stilk ( Det passer midt i prikk for han er ekstremt musikkinteressert og hører på musikk nær sagt hele tiden - ja, så sant muligheten er til stede. Han vet så og si alt fra 60- og 70- tallet (perioden med The Beatles etc) og langt oppover! Han kan kort fortalt kjempemasse om musikk og har vært med på PopQviss to ganger (det er hans store lidenskap. Bare MÅ ha med seg det programmet og hver eneste lørdag formiddag sitter han klistret ved radioapparatet fra begynnelse til slutt! (Hørte jeg "hekta"?) Og ja, - vi er ikke oldinger for det altså!!! *smiler*) 
- og pusen i fanget. (Huff, det ble en laaaang "innskutt bisetning". Mista du tråden?)

Motivet kunne ikke passet bedre for Sheeba elsker husfar! Det er forresten gjensidig kjærlighet *ler*
Også "trønderbarten" ser vi den spede begynnelse på, - du vet man ser det man vil/leter etter *thi-hi*Baksiden på krusene passer også utrolig godt; jeg elsker innekos ved peisen - og min kjære elsker å sitte ute, gjerne i gresset, og betrakte fuglene (- som Sheeba, - men hun kan finne på å spise dem i tillegg! Du vet det jeg skrev tidligere om lille frøken Filli-Fjong; Supersøt, ja, - men skinnet bedrar! "Når villdyret våkner" *smiler*) og solnedgangen over sjøen....


 Her er det en ting som ble veldig  feil, ser jeg. Kan du se hva det er?
Rosen ved husbondkruset skulle vært byttet ut med en .... løs-B - A - R -T! Trønderbart, ver du
(selv om min kjære for øyeblikket har fjernet sin i anledning sommerferien.....) 
Bildet ble vel feminint, ser jeg.... men man er ikke dronning for ingenting, eller?! Dronningen ruler!

Tror det vil bli flere Mummi-krus fremover her i huset; masse artige motiv på dem i tillegg til små fortellinger knyttet til krusene. Husker ikke hva det sto om disse to skapningene ( Noen som vet navnene på disse to? Tror jeg må sjekke det ut!), men enn så lenge har jeg altså laget min egen vri; 
dronninghusvarianten!
*smiler*

Heisan og hoppsan alle sammen!
Oppdatering;  Har vært på Kitchns sin nettside og funnet navnene på disse to; 
Sausedyret (ala "Trønderbrura"- er forøvrig en samler ....) og Sniff (eller "Bartesam",  som er sønn til førstnevnte)

2 kommentarer:

 1. so lovely! i want to hop in your followerlist if thats ok. warm wishes and a nice weekend! di
  ;0)

  SvarSlett
 2. Så søte!

  Og artige historier du laga til :-)

  god helg!

  SvarSlett