onsdag 9. mai 2012

Strevsomme dager


Aller søteste Sheeba-pusen er blitt sterilisert/kastrert og det er et ganske så stort inngrep i en jente-pusekattkropp. Operasjonen foregår under full narkose.

 Formen er naturligvis ikke på topp hos pusefrøkena og "mor" er sykepleier og passer på at lille søteste pusen har det så godt som overhodet mulig denne rekonvalesenttiden ;-))
 Hun er jo lille søte prinsessen i Dronninghuset ;-)) Så det så!
 

Den ekle skjermlignende saken rundt hodet er til beskyttelse så hun ikke får til å slikke operasjonssåret, evt. bite av stingene.... 
Ikke noe trivelig å ha en slik dingst rundt halsen, men hun er så tålmodig så! (Og så tar vi den av innimellom når "mor" passer på ;- ))

Nå blir det innetid i minst 10 dager, men deretter er det bare fryd og gammen og herlig uteliv som venter  frøkena, - og aldri mer P-pille-press! Sheeba mislikte pillemaset sterkt. Mandag var fast pilledag. Hun kjente duften av tabletten og selv om den var gjemt inne i en godbit klarte hun spise alt rundt og la pillebiten ligge igjen.

(Det er forresten ikke så bra å gi pusekatter P-piller heller, for mange katter får brystsvulster av hormonbehandlingen og 85-90 % av dem igjen er ondartet. Det ville vi ikke ha noe av, så derfor denne operasjonen.)Sheeba og favorittleka hennes; den utslitte røde tøymusa!

 
Håper hun kvikner til fort, for akkurat nå er formen heller laber.... og det er ikke noe "mor" synes er noe festlig å se. Er jo sååå glad i lille søte pusen vår!


Ha en fin dag alle sammen! Her skinner solen!
 *LIKER*


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar