tirsdag 6. september 2011

Kan noen HJELPE med gode råd??? (Alle bildene er av Sheeba )

 HJELP!!!
 Er det noen av dere som kan gi meg/oss et godt råd som fungere på hvordan skremme bort en "kjempe"- stor katt som hele tiden plager vår lille Sheeba? 
Vi har så vondt av Sheeba for en stor nabokatt tror visst hun "eier" dette stedet og legger derfor turen hit både titt og ofte. Katten angriper Sheeba stakkar som jo ikke er noen diger katt. Det er fra nå i vår/tidlig sommer dette er blitt et skikkelig problem. Sheeba er ikke skvetten i seg selv - hun er en liten tøffing i mange tilfeller - men vi ser hun er blitt mer engstelig etter storkattens mange angrep. Vet jo det er normalt at katter sloss, men vi ønsker ingen flere besøk av den troll-katten, for den tar jo nesten nuven på Sheeba; det digre dyret i forhold til lille vevre Sheeba! Rett som det er hører vi det er slosskamp og må ut og jage storkatten vekk så ikke Sheeba blir helt ødelagt. Mange dotter med Sheeba-pels ligger ofte igjen på plena. Begynner å bli skikkelig lei den katten. Den er skikkelig ekkel for den freser til meg også! 

 Det må da finnes noen råd som fungerer for å få skremt den katten vekk.
Ønsker ikke være slem mot den heller, bare bli kvitt den her hos oss. Den kommer fra et hus med stor hage der og, så den kunne godt holdt seg "hjemme," synes jeg..... 
Eierne vet hun er trollete (de har selv vært vitne til minst et angrep) men det hjelper jo lite.

Gode råd taes imot med stor takk!

4 kommentarer:

 1. Hei:)

  Uffamei kattene kan være fæle mot hverandre.
  Kan dessverre ikke gi deg noen råd om hva som kunne holde katten borte, tror det blir vanskelig.
  Er de sterilisert da? Vet at hannkatter mange ganger blir roligere og slåss mindre når de blir kastrerte, men vet ikke om det kan gjelde hunkatter også...
  Håper du finner en løsning:)

  Ha en fin dag!

  Klem Line E.

  SvarSlett
 2. Ja, nei, huff...hva i all verden sier man og gjør man? Ikke vet jeg. Vi har jo hatt et skikkelig angrep her også som førte til veterinærbesøk, ellers hender det vi ser noe utydelig noe som fyker rundt hushjørnene, men stort sett går det greit.
  Jeg gjorde meg skikkelig barsk etter det store slaget og jagde bort alt som hadde pels og fire bein. Fòr etter dem med sprayflaske t.o.m. hehe...forferdelig nabo. Om det hjalp vet jeg ikke, men det har blitt betydelig roligere, og "morder'n" har jeg knapt nok sett.
  Når katta blir plaga er det som om en unge skulle bli mobbet, så jeg forstår frustrasjonene dine veldig godt.
  Er den andre katta kastrert?
  Muffins har en kastrert kompis på besøk stadig vekk, men han bryr seg ikke om henne, kun oss...og tørrfòr for steriliserte hunnkatter ;-)
  jaja...ble ikke rare hjelpa dette, men full forståelse har både du og pusen! :)

  SvarSlett
 3. Uff ja, slik hadde vi det også og det endte i forferdelse. Katten vår rømte hjemmefra til slutt og var redd alt og alle før den sjeldnere og sjeldnere kom hjem. Tror du får snakke med naboen jeg.

  Klem!

  SvarSlett
 4. Ikke så lett med de kattene som går fritt...Vi har mons, så skjelden noen som kommer hit, men om det gjør det pleier jeg å sprute vann mot de- Funker ;) Og ikke er det skadelig!! Går også an å lege ut pepper og hvitløk blanding der katten kommer inn til dere...det skyr de vistnok! Vi har en liten kattunge som hele tiden prøver å komme inn til oss, Cleo bryr seg ikke om den, så ikke redd for å møte større katter heller :) Har ikke skremt den bort, men løfter den bort når den kommer...så liten og skjønn så skulle helst beholdt den ;)
  Håper du finner råd som funker
  klem Tove

  SvarSlett