Torsdag
- og i dag suppedag,
for i dag blir det hjemmelaget suppe til middag her hos oss!
Pleier kutte opp og lage noen gigantposjoner ( 10 liter!) på høsten når vi kan frotse i masse herlige lokalt produserte grønnsaker, og så lager jeg små kjøttboller som jeg også har oppi suppa og masse deilig krydder/urter.
Tolitersbokser (gamle isbokser) fylles med suppe for deretter å fryses.
Så er det bare å ta opp posjoner til middag utover vinteren. Serveres med flatbrød til!
Drikke; eplejuice utblandet med litt kullsyreholdig vann. Herlig når det sprudler litt!
Så lun og god middag...
Nyte nyte!
Og gamle loppistallerkener har jeg mange av...
To av den sorten, tre av den, fem av den....
Ho ho...
Lurer på hvilke jeg skal velge i dag!
Kanskje jeg skal gå for de nye grå fra Green Gate??
Koselig å dekke et trivelig bord til hverdags!
Hva skal du servere til middag i dag?