torsdag 5. juni 2014Hei
 for en herlig tid vi er inne i nå - årets beste spør du meg. Lange lyse kvelder .... kan man ønske seg noe mer når det i tillegg er varmt og godt om dagen!? Jeg nyter stunden....

Jeg har fått laget en liten urtehage og  en jordbæråker... dvs åker og åker er vel å dra det litt langt da. Men det ble iallefall satt ned en del planter, så nå venter jeg/vi spent på hvor stor avling det blir. Gøy!


Ellers så har jeg bestemt meg for ikke å ha så mye sommerblomster, men noen hagehortensiaer - rosa - har fått blitt med hjem. De er store og ruver litt. Likeså har jeg en potte med ceriserosa Nelliker og en Hengepetunia (eller Surfina???) ved inngangen. Den er i en dyp rødlig farge.  Har behov for litt rosa-rødt rundt meg i år! ;-)
Noen Stemorer i blå-lilla får være med fortsatt, - de ble kjøpt inn rundt påsketider.. Har ikke hjerte til å kaste dem så lenge de er oppegående!


Men hva har du plantet?


Takk og for hyggelige hilsener...  Dere er så snille med meg selv om jeg ikke så ofte lager innlegg på bloggen nå for tiden,  -  tusen takk for det! Jeg er mest på INSTAGRAM - så enkelt og fort gjort å legge ut en snutt og et bilde - heter  Dronninghuset der og.
Håper du stikker innom meg der også...


Ønsker deg en riktig god dag og fin Pinsehelg!

 klem klem 
2 kommentarer:

  1. Fint på denne tiden ja og moro å så og plante i hagen . Her regner det i dag og det trengs på åkeren der jeg har sådd masse saker ...kanskje det nå kommer opp ! Fin dag til deg ! Klem

    SvarSlett
  2. Herlig tid, ja! Vi har en del rhododendron og tre store, gamle gullregn i hagen. Gullregnene blomstrer nå, de fleste rhododendron er ferdig for denne gang.
    Jeg kjøper alltid noen hagehortensia og planter i krukker. Stemor er det første jeg planter. Har sådd blomkarse som er fine på sensommeren, ellers er det så mye som gjør seg ferdig med blomstringen så tidlig.
    Ønsker deg en fin pinsehelg! :)

    SvarSlett